December 27, 2011

a gift (:

heyt assalamualaikum didahulukan .. ^^

selamat petang semua.





    haa .. ramai org tanye, " dapat present ape je? " aku tak menjawab, tersenyum je. (: org tnye, "mnx ape je kat parent? " aku kate, "nak mnx experia je. (: " parent aku pulak gelak je. ^^ ayah aku tanye," along nak ape?" bila aku kate nak experia JE, ayah aku kate, " haha, boleh .. jangan mnx dikahwinkan sudah .. " ^^ haha. tidak la smpai ke situ dee.

    surely yang ny dpt lah. ^^ thankyouu so much.

                     

    Experia? later jelha. ^^ ak dpat chocolate cadbury yg duepuluhinggit punye tuu drpd pakcek aku. :DD sedap woh .. gemok dah pipi ak ny. hihi. lagi, pakcik aku kate later dye nak bawak aku n adik aku insyaALLAH peg beli buku. dye belanje. hiwhiw ~ :D beli dgn dye ny, kau nak amek 5 buku pun tapee. tak sabar. ^^

    pagi tadi ade seorang hamba Allah text aku. dye kate ade something dkat peti surat surau depan rumah aku tu. dye kate satu hari nty aku akn tw gak sape dye. ouhh~ misteri je keje .. ^^ papepun, just a nice picture. :) thanks! *dye kc gmbr teddy bear yg dilukis dgn keychain phone.

and lastly, a gift that i'm waiting for a long time from ibu. :D



HAHA. ibu dah janji, 1A-10 biji onde2. thats mean, ade 80 onde2 menanti aku. hihi. ibu nak suruh aku makan tu jekod harini. hiwhiw ~ :D i'm waiting ... mom .. ktata. (:

2 comments:

Post a Comment