April 28, 2011

Sabar..

Assalamualaikum n hyelow~ ahah. tk nak gelak senanyee. KEMALASAN! haha. bole keh gitu? tkade lah, takdepape.
wanna cerita kesah sedih minggu ini act.  sobsob~


beberapa hari yang lalu, sewaktu dalam perjalanan pulang dari sekolah adik aku telah menyampaikan satu berita yang amat membebankan pale hotak  aku time tuu. memang down gylee lha dengar. dalam kereta tu jugak aku nanges.
tapi, bila di-pk balik, pekare tu lebih membebankan parents aku kan. sedih jugak lah tengok muke ibu dengan bapak time tuu. down gylee kod. aku tak tahu nak buad ape. cume, pure pure nothing happen. sampai sekarang pun aku stil buad pekare yang sama. pure pure buad sementara waktu. maaf!
dekat sekolah, berkongsi dengan kawan terdekat. tak sanggup menanggung sendirian. tapi tak terlintas di fikiran dan tak terlintas pun dalam hati ni nak menageh simpati sesiapa. HARAP MAKLUM!
nampak aku excited, gile2, heppy2 jer kan? tpi tu sume tipu jekod. maaf! aku pun tak tahu kenapa. since dulu lagi aku perahsan sgt yg masalahakadugaanakarintangan akn dtg bile ak nak dekat hadapi PEPERIKSAAN. kdg2 aku ok. tapi kdg2 aku rase down sgt. rase penad hdpi semua ny. maaf! aku perlu org terdekat yg dpt bagi aku semngat. tp mcm tak ade. entah lah. tak tahu nak kate ape lagi.

doa je yang aku harapkan. terimakaseh banyak banyak kaseh. (: as-salam.

1 comment:

alangkey-rin said...

HahAhA..ape kes nih?cecite2...

Post a Comment