April 8, 2011

ditujukan hanye untuk kau.

Assalamualaikum semua. selamat petang pembuka bicara. hari ini tak berniat nak menaip panjang panjang, insyaALLAH lah. hee! (: kate kate di bawah hanye lah ditujukan buat si dia sahaja. harap yang lain tidak perahsan. (:

"Assalamualaikum. aku nak mintak maaf dekat kau sebab aku dah bagi kau harapan suatu mase dulu. then, aku sendiri yang musnahkan. aku nak mintak maaf dekat kau sebab aku dah buat kau kecewa, sedih, terluka dan sebagainya. aku nak mintak maaf dekat kau sebab buat kau macam ni. aku tak berniat pun nak buat kau macam ni. maaf aku untuk yang lain jugak. jawapan aku dekat kau haritu same je macam jawapan aku dekat orang lain jugak. agak pening ayat aku ni, tapi kau faham faham kan sendiri lah ye. aku tabik kau sangat sebab kau seorang yang berani, kau ade keyakinan diri yang tinggi. kau juge seorang hamba ALLAH yang baik. aku tahu tu. tapi, aku tak boleh teruskan. maafkan aku. harap kau faham. aku seorang pelajar. ibu bapa aku dah beri kepercayaan pade aku untuk belajar. kalau kau memang nak ape yang kau nak, tunggu satu mase yang sesuai untuk fikir perkare tu. maafkan aku sekali lagi."

*sekian sahaja, assalamualaikum.

1 comment:

pikaikanjoon said...

Dah follow dah :D folo me back, hehe

Post a Comment